Frakt og leveringsbetingelser:

Vi tilbyr levering med Postnord, samt henting i butikk på Sønstebøtunet i Bø. Vi har fast fraktpris på kr 99,- eller fri frakt på ordre over kr 1000,- 
Når 1928sonstebo.no har mottatt en bestilling vil vi sende bestillingen fra oss så raskt som mulig. Varen vil normalt sendes til deg i løpet av en til to virkedager. 
Ved eventuelle forsinkelser utover dette skal kjøper bli informert enten pr epost eller mobil.
Ved bestillinger som skal hentes i butikk på Sønstebøtunet, vil kjøper motta beskjed pr epost når varen er klar til henting.

Lokal Leveranse

Vi tilbyr også levering rett hjem på dør for ordre over 500,-. Dette koster 100,-  Vi vil kontakte kunde pr tlf og avtale levering med kunde.
Lokal leveranse gjelder for kunder som bor innenfor en radius på10km. 

Levert hjem på dør

Få varene levert helt hjem på døren. Vi tilbyr Mypack - Home med Postnord.

Tjenesten koster 249,-


Vi sender dessverre ikke til Svalbard eller utlandet.


Utsolgt vare:
Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre. Vi vil da prøve å tilby deg en tilsvarende vare eller kansellere din ordre etter avtale med deg.


Risikoen for varen(e)
Risikoen for varer overgår til kjøper når angreretten, etter 14 dager fra mottagelsen, er utløpt.

Er varen blitt skadet etter at kjøperen har fått den bevarer kunden angreretten om skaden ikke skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kundens side.

Bytte og angre på kjøp:
Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen. Når det gjelder klær må merkelappen være på.

Vi tilbyr dessverre ikke fri retur.

For å returnere din ordre kan du benytte deg av returetiketten som medfølger i pakken. Merk at denne ikke er forhåndsbetalt, og det vil bli trukket 99,- fra refusjonen din.

Ordren kan returneres i butikken vår kostnadsfritt.


Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Hvis du har spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@1928sonstebo.no eller ring 35061064


Reklamasjon:
Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til oss innen rimelig tid etter mangelen er oppdaget. Kontakt oss på kundeservice@1928sonstebo.no Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Ny sending vil naturligvis være fraktfri.